erotiek shop Venlo

Wil jij seksartikelen Venlo kopen? Logischerwijs moet je hiervoor bij een sex winkel Venlo zijn. Maar het kan zijn dat jij je niet zo prettig voelt om fysiek een erotische winkel Venlo te bezoeken?Dan kun je terecht bij Pyllow. Wij zijn een online sexwinkel Venlo, waar je 24 uur per dag en 7 dagen per week terecht kunt om anoniem te winkelen.

Met meer dan 7.000 verschillende soorten sexartikelen Venlo, kun je in onze sexshop online Venlo altijd vinden wat jij zoekt. Wij hebben de nodige speeltjes, zoals vibrators en dildo´s om jezelf een leuke tijd te gunnen, maar ook voldoende producten voor een spannende en sensuele tijd samen met je partner. Denk aan massageolie voor een lang voorspel, glijmiddel om het allemaal nog intenser te maken of spannende lingerie om je partner te verrassen.

Seksshop Venlo

Natuurlijk bestel je in de toys shop Venlo van Pyllow, want bij ons weet je zeker dat je de bestelling de volgende dag al in huis hebt. Dit is altijd het geval als je de bestelling voor 15:00 uur plaatst. Je verzending is ook nog eens geheel gratis, bij een bestelbedrag vanaf € 75,-. Heb je nog nooit een bestelling in onze eroticshop Venlo geplaatst? Wij belonen je voor een eerste bestelling, met een korting van maar liefst 25%. Je hebt dus alle reden om in onze seksshop online Venlo te bestellen.

Discreet geleverd in Venlo

Natuurlijk wil je dat in onze sexwinkel Venlo jouw privacy gewaarborgd is. Een discreet gebruik van onze webshop en een discrete levering zijn voor ons erg belangrijk. Zo winkel je in onze sexshop Venlo altijd anoniem. Ook de verzending vind discreet plaats. Wij verzenden je bestelling in een anonieme verpakking. Op de verpakking zijn geen verwijzingen naar Pyllow, dus niemand weet wie de afzender van jouw pakketje is en wat de inhoud is.

Gemakkelijk bestellen en betalen in Venlo

Alle producten in onze webshop zijn voorzien van een uitgebreide omschrijving, zodat je ook exact weet wat je bestelt. Het zoeken op bepaalde producten gaat simpel, door een zoekopdracht te geven in onze webshop en de gewenste producten leg je met een druk op de knop in de winkelkar. Als je de bestelling wilt afronden, dan hoef je alleen maar naar de winkelkar te gaan. Hier kies je uit één van de betaalmethodes die wij aanbieden. Kies bijvoorbeeld voor betaling met een creditcard of per iDeal. Na betaling zullen wij de bestelling direct verwerken.

Organiseer een Pyllow Party in Venlo

Natuurlijk kun je altijd een gezellige avond met vriendinnen organiseren. Maar een Pyllow Party voor jou en jouw vriendinnen betekent zoveel meer. Naast een gezellige avond, wordt het ook een intieme avond, waarbij jullie intieme levens aan bod komen. Bovendien nemen de dames van Pyllow de nodige producten mee en geven zij hierover uitleg en diverse tips & tricks. Met een Pyllow Party kun jij het seksleven van jou en je vriendinnen verbeteren. Wil jij ook een Pyllow Party organiseren? Neem dan contact met ons op.

Bespaar €10,- op je eerste bestelling

Wanneer je voor 50 euro of meer besteld