erotiek shop Rotterdam

Wil jij jezelf verwennen? Beleef jij samen met jouw partner of met anderen intieme momenten? Hierbij kun je altijd leuke en leerzame speeltjes gebruiken. Of ben je misschien meer voor specifieke kleding en lingerie? Wat je ook nodig hebt, je vindt bij sexshop Pyllow alle sexartikelen die je nodig hebt voor spannende momenten. Wij zijn een online sexwinkel, waar jij alleen of samen en op je gemak vanuit huis je favoriete seksartikelen uitzoekt.

Het aanbod in onze sexshop online, is groot. Onze meer dan 7.000 artikelen zijn gemakshalve geordend in diverse productgroepen. Hierdoor vind jij al snel leuke lingerie voor jouw partner of jezelf, een vibrator om jezelf te verwennen of glijmiddel om het spel nog opwindender te maken. Discreet bestellen in onze erotische winkel is nog nooit zo gemakkelijk geweest.

Seksshop Rotterdam

Door online te bestellen in de toys shop van Pyllow, maak je kennis met onze uitgebreide serviceverlening. Zo leveren wij bijvoorbeeld razendsnel. Bestel voor 15:00, dan krijg jij de bestelling doorgaans al de volgende dag geleverd. Je kunt direct genieten van al het spannends wat er in jouw pakket zit. Uiteraard verzenden wij heel discreet, zodat aan de buitenzijde van het pakket niet te zien is dat deze van een eroticshop afkomstig is. Plaats je een bestelling vanaf € 75,-? Dan nemen wij de verzendkosten voor onze rekening. Nieuwe klanten heten wij graag welkom in onze sex winkel. Daarom krijg je op jouw eerste bestelling direct al 25% korting. Dat is toch mooi even meegenomen?

Discreet geleverd in Rotterdam


Seks en erotiek is voor alle leeftijden, voor mannen, vrouwen of op wie of wat je ook valt. Daarom is onze seksshop online voor iedereen open. Juist als jij opziet tegen het bezoeken van een fysieke sexwinkel, dan is Pyllow een uitkomst voor jou. Je kunt ontspannend shoppen en niemand hoeft het te weten. Het stelt je ook in staat om niet betrapt te worden tijdens het kopen van een spannend cadeautje voor jouw partner. Levering van jouw bestelling is altijd discreet in een neutrale verpakking. Dit is modern en zorgeloos seksartikelen shoppen.

Gemakkelijk bestellen en betalen in Rotterdam

Wij maken het bestellen in onze online sexwinkel erg gemakkelijk. Onze producten zijn gemakkelijk te vinden door te zoeken in de juiste productcategorie, waarna je voor ieder product een uitgebreide omschrijving leest. Je bestelt de producten, door ze in de winkelwagen te leggen en te kiezen uit één van de vele en veilige betaalmethodes die wij aanbieden.

Organiseer een Pyllow Party in Rotterdam

Wil jij een leuke en gezellig avond, waarbij niets te gek is en je leerzame en intieme gesprekken hebt met jouw vriendinnen? Dan ben jij klaar voor een Pyllow Party! Op deze meidenavond komen wij bij jou langs om je kennis te laten maken met de nieuwste producten en voor het krijgen van handige tips en tricks. Dit wordt een avond om niet te vergeten. Veel is mogelijk, dus neem contact met ons op. Wij gaan dan direct aan de slag met het organiseren van een leuke avond.

Bespaar €10,- op je eerste bestelling

Wanneer je voor 50 euro of meer besteld