erotiek shop Dordrecht

Met de spannende producten van een sexwinkel Dordrecht, kom jij de avond wel door. Of het nu met een partner(s) is of alleen, in de eroticshop Dordrecht van Pyllow heb je een keuze uit meer dan 7.000 seksartikelen Dordrecht. Daarnaast profiteer je van het feit dat wij een online sexwinkel Dordrecht zijn, je winkelt dus in de privacy van je eigen omgeving. Dit is wel zo fijn en discreet.

De keuze in onze toys shop Dordrecht is groot. Wat je ook maar zoekt op het gebied van erotiek, voor jezelf, voor je partner of voor jullie samen, je vindt het in de sexshop online Dordrecht. Naast de gebruikelijke speeltjes, zoals een dildo of vibrator, kun je in de sex winkel Dordrecht ook terecht om al jouw fantasieën te laten uitkomen. Je vindt een beetje onderdanigheid wel lekker? Bekijk dan de producten in onze categorie bondage. Wil je juist romantiek en sensualiteit beleven met je partner? Bij ons vindt je heerlijke ruikende massageolie.

Seksshop Dordrecht

Diegenen die nog nooit in onze seksshop online Dordrecht hebben besteld, nodig wij graag uit om kennis met ons te maken. Je krijgt hierbij een erg leuke kennismakingsbonus. Op je eerste bestelling ontvang je maar liefst 25% korting. En als je de bestelling plaatst voor 15:00 uur, dan kunnen wij garanderen dat je deze de volgende dag geleverd krijgt. Behaal je een bestelbedrag vanaf € 75,-? Dan nemen wij de verzendkosten graag van je over en is de levering voor jou geheel gratis.

Discreet geleverd in Dordrecht

Niet voor iedereen is bestellen in een erotische winkel Dordrecht heel gebruikelijk. Dit begrijpen wij en daarom staat de privacy van onze klanten voorop. Bestel jij sexartikelen Dordrecht bij ons, dan beloven wij een discrete levering. Dit doen wij standaard met al onze bestellingen die de deur uit gaan. Je producten worden zeer discreet en anoniem verpakt. Wie de afzender is en wat er in je pakketje zit? Niemand die het weet. Zo kun je discreet bestellen en het pakketje in ontvangst nemen.

Gemakkelijk bestellen en bestalen in Dordrecht

De sexshop Dordrecht van Pyllow is erg gebruiksvriendelijk. Je vindt er erg gemakkelijk de producten waarnaar jij op zoek bent en wij hebben diverse productgroepen om doorheen te lopen. Ook voor nieuwe producten en populaire producten hebben wij een aparte categorie opgezet, zodat je in één oogopslag de nieuwste en meest bestelde producten ziet. Als je de gewenste producten in de winkelkar hebt gelegd, rond je de bestelling af door een veilige betaalmethode te kiezen.

Organiseer een Pyllow Party in Dordrecht

Met vriendinnen een gezellige maar ook een intieme avond beleven? Dan kan als je een Pyllow Party organiseert. Wij komen tijdens een Pyllow Party bij jou thuis langs. Wij nemen interessante producten mee en geven jullie hier diverse tips & tricks over mee. Reken maar dat het ook een leerzame avond is en je leert je vriendinnen ook eens op een andere manier kennen. Neem dus contact met ons op, als jij ook een Pyllow Party wilt organiseren.

Bespaar €10,- op je eerste bestelling

Wanneer je voor 50 euro of meer besteld