erotiek shop Den haag

Wie vandaag de dag op zoek is naar spannende speeltjes, kleding of hulpmiddelen, hoeft tegenwoordig geen fysieke sexwinkel Den Haag te bezoeken. Met Pyllow heb jij jouw eroticshop Den Haag gevonden. Voor seksartikelen Den Haag, kies je nu voor dé online sexwinkel Den Haag, waar je heel discreet bestelt en waardoor je niet de deur uit hoeft.

Als toys shop Den Haag, vind je bij ons meer dan 7.000 verschillende sexartikelen Den Haag. Wij hebben voor ieder wat wils, voor jong en voor oud, voor hem en voor haar. Zoek je een vibrator voor wat intieme momenten met jezelf of zoek je speeltjes om samen een intiem spel te spelen? Hiervoor hebben wij bijvoorbeeld leuke pluizige handboeien of misschien vinden jullie spannende lingerie leuker? Welke spannende producten je ook zoekt, je vindt het online in onze erotische winkel Den Haag.

Seksshop Den Haag

Ondanks dat wij een seksshop online Den Haag zijn, profiteer je bij Pyllow van uitstekende voorwaarden. Iedereen die voor de eerste keer in onze sexshop online Den Haag bestelt, krijgt zomaar even 25% korting op de eerste bestelling. Als jij nog nooit online seksartikelen hebt bestelt, dan zal deze korting je zeker over de streep trekken. Je hoeft bij ons ook nooit lang te wachten, want wanneer jij je bestelling plaatst voor 15:00 uur, dan verzenden wij nog dezelfde dag. In de regel krijg jij je bestelling dan de volgende dag geleverd. Bestel je voor € 75,- of meer? Dan betalen wij de verzendkosten! Natuurlijk wil jij het discreet houden dat doen wij dan ook voor jou. Je krijgt je bestelling in een discrete verpakking geleverd, niemand ziet waar en wat jij hebt besteld.

Een discrete levering in Den Haag

Natuurlijk begrijpen wij dat het niet voor iedereen even gemakkelijk is om een sex winkel Den Haag fysiek te bezoeken. Juist daarom is onze online sexshop Den Haag een uitkomst voor iedereen die dit ongemakkelijk vindt. Je shopt op gemak vanaf jouw eigen bank of stoel. Online shoppen heeft ook het voordeel dat je veel meer tijd kunt besteden aan het bekijken en vergelijken van de producten. Het hele bestelproces vanaf de plaatsing van de bestelling tot aflevering is geheel discreet. Ook de postbode weet niet wat er in jouw pakketje zit en waar je hebt besteld.

Gemakkelijk en veilig bestellen en betalen in Den Haag

Online leuke seksartikelen Den Haag bestellen is gemakkelijk dan je denkt. Met een druk op de knop zitten de door jou gewilde artikelen in de winkelmand en krijg je de bestelling na betaling geleverd. Over de betaling hoef jij je geen zorgen te maken. Wij bieden snelle en veilige betaalmethodes aan, zoals iDeal en betaling via een creditcard.

Wil jij ook een Pyllow Party in Den Haag organiseren?

De bekende thuisparty´s voor huishoudelijke artikelen of make-up ken jij vast wel? Ken jij dan ook de erotische versie hiervan? Voor vrouwen organiseren wij graag een Pyllow Party. Tijdens de party krijg jullie alle kans om onderling als vriendinnen eens een ander en intiemer onderwerp aan te snijden. De dames van Pyllow Party stellen je tegelijk de nieuwste producten voor en je krijgt de nodige tips & tricks. Neem contact met ons op als jij ook een Pyllow Party wilt organiseren.

Bespaar €10,- op je eerste bestelling

Wanneer je voor 50 euro of meer besteld